35.2381 Gallons of Gasoline.
26.8 Gallons Worked out by 670 miles divided by 25.
893/19=47 47 gallons.
Estimate 30 mpg
179/6.04 = 29.63 mpg
84/3 = 28 miles per gallon.
448 miles is the answerheres the computation:$24 - cost for the trip$1.50 per gallon of Gas28 miles per gallon$24/$1.50= 16 gallons16 gallons X 28 miles per gallon = 448 miles
579 miles / 15 miles per gallon = 38.6 gallons. 38.6 gallons * 3.79 dollars per gallon = $146.30, just for gasoline. To calculate "cost to drive", you may also need to add a quart of oil or the snacks that you bought when you stopped for gas, or tolls.
We cannot answer this because.... you forgot to include the miles per gallon figure ! A car that only has a 15-gallon fuel tank could drive just as far as the one in your example - if it did more miles to the gallon !
A simple division problem should yield our answer: 1200 miles Ã· 10 miles/gallon = 120 gallons. Therefore to drive 1200 miles in a vehicle that consumes a gallon of gasoline every 10 miles would require 120 gallons of gas. (Which at approximately $3.50, would be very costly).
Divide 1400 / 30 to get the number of gallons. Then multiply that by the price of gasoline per gallon.
Divide mileage (750) by miles per gallon (18) to determine how many gallons will be needed and then multiply by the cost of gas (4.12) to determine the cost for the trip: 750 ÷ 18 = 41.67 x 4.12 = $171.68