Study guides

☆☆

Q: How many miles per hour if a run 3.75 miles in 30 mins?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Six hours.

It would depend on the speed at which you were traveling, but if you averaged 60 miles per hour, then 375 / 60 = 6.25 hours.

375 kilometers = about 233 miles.

375 miles = 603,504 metres

1 hour = 60 minutes60 miles / hour = 60 miles / 60 minutes = 1 mile / minute375 miles ---> 375 minutes = 6hours15minutes

375 miles

About 375 miles.

5 Hours

There are 1.609344 kilometres in one mile. Therefore, 375 miles is equal to 375 x 1.609344 = 603.504 kilometres.

375 kph = 233.01 mph

375 miles.

375 miles

1 hour and 26 minutes, 375 miles

time = pay/rate → time = 375 ÷ 12.50 per hour = 30 hrs.

75 x 5 = 375, so 375 miles

If you drive at a constant speed of 60 miles per hour for 6 hours and 15 minutes you will have traveled exactly 375 miles. So the answer is 6hours 15minutes

375 ( 500 x 6 / 8 = 375 )

375 miles

375 miles

375 square miles.

The average speed is 62.5 miles per hour(mph)

About 375 miles.

375 miles by road

375 miles... I think.

5 hours 21 minutes at a constant 70 mph, excluding stops.