Q: How many miles per hour is 100 yards in 6.7 seconds?

Write your answer...

100 yards in 10 seconds 20.45 miles per hour.

(40 yards) / (4.5 seconds) times (3,600 seconds per hour) / (1,760 yards per mile) =18 and 2/11 miles per hour

(50 yards/6.6 seconds) x (3,600 seconds/hour) / (1,760 yards/mile) = 15.496 miles per hour (rounded)

32

19 miles per hour.

19 yards in 2.5 seconds equals a pace of 15.54 miles per hour.

It is an average speed of 20.45 miles per hour.

It will take you 17.05 seconds to run 100 yards.

There are 1760 yards in one mile. Therefore, 40 miles per hour is equal to 40 x 1760 = 70400 yards per hour. There are 3600 seconds in one hour. Therefore, 70400 yards per hour is equal to 70400/3600 = 19.5 recurring (that is, 19.5555..) yards per second.

18.7 miles in 100 seconds = 673.2 miles per hour.

44 yards in one second is the same as 90 miles in an hour.

12 miles per hour equals 352 yards per minute.

25 miles per hour = 12.2222222 yards per second

First you have to convert the units of yards into miles. One yard =3 feet. One mile = 5280 feet. 40 yards times 3 feet per yard = 120 feet 120 feet divided by 5280 ft per mile = .022 miles so 40 yards = .022 miles now we have to convert 6 seconds into hours. There are 60 seconds in one minute times 60 minutes in one hour so 60 sec x 60 minutes = 3600 seconds in one hour so 6 seconds divided by 3600 seconds per hour = .0016 hours so the final answer is .022 miles traveled in .0016 hours is .022 divided by .0016 = 13.75 miles per hour pretty fast running

18.2

1 mile = 1760 yards 1/1760 mile = 1 yard 100/1760 miles = 100 yards 1 hour = 3600 seconds 1/3600 hour = 1 second 9.21/3600 hours = 9.21seconds speed = distance / time = (100/1760 miles) / (9.21/3600 hours) ~= 22.21 mph.

18/45 = 0.4 hour = 1,440 seconds

246 yards per second, and there are 60 seconds in a minute, so 14760, 14760 times 60 (the number of minutes in and hour) equals 885600 divided by the number of yards in a mile (1760) equals 503. so I believe the answer is 246 yards per second is equal to 503 miles per hour.

About 70 miles per hour.

36.466 miles per hour

8.726 miles per hour.

200 meters in 36 seconds equates to 12.43 miles per hour.

22.68 mphYou transfer meters to yards. 100 meters = 108.3333 yards...then feet. 108.333*3 = 325So you travel 325 feet in 100 meters, which is 6.155% of a mile.Then you turn the seconds into hours. 3600 seconds in an hour, divided by 9.77= .2714% of an hour.Now you have it in correct units, so you put it in miles per hour. So 6.155/.2714 = 22.68 mph

(1 mile / 75 seconds) x (3,600 seconds / hour) = 48 miles per hour

220 feet every 30 seconds at five miles per hour.

Trending Questions

A farmer has 19 sheep All but 7 die How many are left?

How can you cut an onion without crying?

Half of 36?

Why is 7 scared of 9?

What TV shows ended too soon?

What is the meaning of canal?

What is DenisDaily's roblox password?

What is 8.275 rounded to the nearest ounce?

Still have questions?

Previously Viewed

How many miles per hour is 100 yards in 6.7 seconds?

Unanswered Questions

How much is the cenacolo last supper print worth it was printed in italy with numbers 78010 on it?

How can you assure guest confidentiality in his transaction?

What energy changes in Bicycle Dynamo?

Why do grandmother and the narrator go to visit the shimerdas?

What is Mange tout in tagalog?

What happened when water is poured into the glass with bits of paper?

How many hamming bits are required for a single EBCDIC character?

What is the Advantages and disadvantage of multiple bar chart?