answersLogoWhite

0


Best Answer

9 x 70 = 630 miles

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-12-18 18:05:29
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Math and Arithmetic

30 cards

How do corporations raise money

Which type of graph compares parts within a whole

Which of these is a major advantage of a corporation

The goal of basic science is

โžก๏ธ
See all cards

Math and Arithmetic

31 cards

What is the formula for the perimeter of a rectangle

Jack cut a piece of wood that was 8 feet long into two pieces one piece is three times as long as the other how long in the shorter piece of wood

Mary traveled 200 miles at an average rate of 50 miles per hour how long did it take her

If some bottles are placed five feet apart on a belt and if the belt is moving at a rate of two feet per second how many bottles will be packed in one hour

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many miles would you have driven if you drove for 9 hours at 70 miles per hour?
Write your answer...
Submit
Related questions

If you drove 40 mph for 55 miles how long did you drive for 5 hours?

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.


Answer your question Please Thanks Alot A truck driver drove 468 miles on Tuesday That was 132 miles farther than she drove on Monday Did she drive 600 miles on monday?

No, She would have only driven 336 Miles on Monday.


Jordan drove from his home to his new college He drove 150 miles in 2.5 hours What was his average speed in miles per hour?

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.


How many miles did a truck travel if they drove for 13 hours?

That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.


How fast were you going if you drove 17000 miles in 317 day's?

17000 miles/317 days X 1 day/24 hours=2.2345 miles per hour average. This is if you drive every hour of every day. If you drove 8 hours then stopped then 16 hours later drove another 8 hours your average would be the same but the speed would be different. 17000 miles/317 days X1 day/8 hours=6.7 miles per hour


If you drove 115 miles at 70 miles per hour How long would it take for you to get there?

1.6428571 hours


How far is Irving TX from Houston TX?

If a person drove from Irving to Houston, the distance driven would be 252 miles. The distance as the crow flies is only 230 miles.


How far would you travel if you drove at a speed of 35mph for 2 hours?

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.


How many hours would it take you drive 265 miles if you drove 60mph?

4 hours 25 minutes !


Juan drove 275 miles in 5 hours how much will he travel in the next 3 hours?

He would travel 3/5 of that or 165 miles.


You drove 270 miles in 6 hours at a constant speed How long would it take you to drive 405 miles at the same speed?

9 hours


How many hours would it take you to drive 265 miles if you drove 130 mph?

2 hours 2 minutes.


How long would it take to go 110 miles if I drove 65 miles per hour?

110 miles/65 miles/hour = 1.692 hours


How far would you have driven if you drove 60 miles per hour for 2 hours and 30 minutes?

2hrs and 30 mins is the same as 2.5 hours. Mulitply 60 x 2.5 = 150 miles


How long would it take you to drive from Montgomery to Tallahassee if you drove 50 miles an hour?

about 4 hours


What distance would Mario travel if he drove for 4.75 hours at 70miles per hour?

332.5 miles


How long is 165 miles?

And Family drove 165 miles in three hours how long would it take them to drive 825 miles


If someone drove 500 miles in 4.5 hours what would be their average speed?

500 miles/4.5 hours = 111 miles per hour, where the depressed final digit indicates that it may not be significant.


How far would you travel if you drove 60 miles per hour for 3 hours?

180 miles (60 x 3 = 180).


David drove 780 miles in 12 hours at the same rate how long would it take him to drive 455 miles?

780 miles in 12 hours would mean he's going 65 mph. 780 divided by 12 is 65. So he would do 455 miles in 7 hours. 455 divided by 65 is 7.


How many miles can you cover if you drove 8 hours at 70 miles per hour?

The number of miles you would cover if you traveled for 8 hours at 70 miles per hour is a simple math problem. Simply multiply 70x8 to get an answer of 560 miles.


Sue drives 200 miles by 1:00p.m. She drives 350 miles by 4:00p.m. If she continues at the same rate, how far will she drive by 5:00p.m.?

First you would need to figure out how many miles she can drive in 1 hour. By subtracting 200 from 350, you can see that in 3 hours, Sue drove 150 miles. If you take 150/3, you will find that she can drive 50 miles in 1 hour. By 5:00pm, Sue would have driven 400 miles.


How long would it take you to drive 38 miles?

If you drove at 38 mph then it would take you one hour to drive 38 miles. If you drove at 76 mph it would take you half an hour to drive 38 miles


What distance would Mario travel if he drove for hours at 70 miles per hour?

(4 hour) x (70 mi/hr) = 280 miles


How long would it take to drive 1100 miles doing 75 miles per hours?

If you drove non-stop at a constant speed of 75 mph, it would take about 14 hours and 40 minutes.