Q: How many mins are in 60 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

1 minute = 60 seconds 560 seconds = 560 / 60 mins = 91/3 mins (or 9 mins 20 seconds)

Days*24 = hours Hours*60 = mins Mins*60 = seconds

3,600

60

50 hrs * 60 mins * 60 seconds = 180,000 seconds

A minute is 60 seconds. 24 x 60 = 1440 seconds.

=1.48*60=88.8 seconds

seconds I assume. 7500/60 is 125 mins

60+60+60=180 so the answer is 180 seconds in three mins

1600 (seconds) / 60 (seconds /min) = 26 mins 40 seconds 26.67 mins = 60 (minutes/hour) = .44 hours

60 secs x 60 mins = 3600 seconds in an hour :D

There are 60 seconds in a minuet and 60 minutes in an hour. Therefore one hour and 30 mins. is the same as 90 mins. 60*90= 5400 seconds.

60 secs = 1 min 298 secs = 298 / 60 ~= 4.97 mins. (4 mins 58 seconds)

1 minute = 60 seconds 7 minutes = 7 x 60 = 420 seconds

There are 60 seconds in a min. Therefore 16 mins will have 16*60 seconds in it ..... I will let you do the multiplication.

150 ÷ 60 = 2 minutes 30 seconds

77 × 60 = 4620 seconds

Sixty. One full minute = 60 seconds.

Multiply the minutes by 60. Then add the 42 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 3000 seconds is equal to 3000 / 60 = 50 minutes.

312.9/60 = 5.215 mins

3,000 = 50 x 60

60 seconds in 1 minute Hence in 2 minutes, there will be 60 x 2 = 120 seconds.

1 hr = 60 min 60 min * 24 hr = 1440 mins in a day 1 min = 60 seconds 60 seconds * 1440 mins = 86400 seconds in a day