Study guides

Q: How many minutes are in 15 hrs?

Write your answer...

Submit

Related questions

375 = (6 x 60) + 15 = 360 + 15

3 hrs 15 mins which is 195 minutes.

45 minutes.

6 hours and 15 minutes.

3 hrs 33 mins.

35 minutes.

At least 1 hour and 15 minutes.

2.25 hours

2.25 hours.

15 hours 23 minutes.

7.00 am - 2.00 am = 5 hrs. 8+45=53. 5 hrs 53 minutes 5 hrs= 300 minutes + 53 minutes = 353. 353 minutes is the answer.

210 minutes.

300 minutes

1,440 minutes.

4800 minutes

30 minutes

that is 5 hrs and 15 mins since 60 minutes = 1 hour then 15 mins = 15/60 = 1/4 hour Ans: 5 and 1/4 hours

21 hrs and 15 minutes.

It means 3 hours and 15 minutes

Approximatly 8 hrs. 21 hrs and 15 minutes by car.

13:15 - 5:30 is 7 hrs 45 mins.

5 hrs 45 mins.

531 minutes is 8 hours and 51 minutes.

There are: 10*60 = 600 minutes

17.6*60 = 1056 minutes!