Best Answer

This is simple enough, so long as you know how many units there are in other units. So, let's take this from the easy end first. There are four minutes in four minutes. (Yes, that's both obvious and redundant, but it doesn't hurt to be clear and thorough.)

Next, there are sixty minutes in one hour. So, in six hours, that's 6x60=360 minutes.

Finally, there are twenty-four hours in a day. To find out how many minutes are in a day, that's 24x60, which is 1440 minutes. In this case, we then multiply that by 167 to get 240,480 minutes.

Now, to finally get around to answering the question, add our three answers together. 240,480+360+4=240,844 minutes.

(Does that seem like a lot of minutes, or not very many to you?)

Q: How many minutes are in 167 days 6 hours 4 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

IDKEay

It is 23 weeks 6 days 6 hours and 4 minutes

4014 hours

60 minutes = 1 hour so 167 minutes = 167/60 = 2.7833... hours.

23 weeks, 6 days, 6 hours, and 4 minutes.

Related questions

IDKEay

This is 23 weeks, 6 days, 6 hours and 4 minutes.

It is 23 weeks 6 days 6 hours and 4 minutes

167 days = 240,480 minutes.

4014 hours

60 minutes = 1 hour so 167 minutes = 167/60 = 2.7833... hours.

23 weeks, 6 days, 6 hours, and 4 minutes.

There are approx 23.893 weeks.

167 x 24 = 4008 hours

167 x 24 = 4008 hours

A measurement of 167 minutes is used to determine time and is equal to 2 hours and 47 minutes. Hours and minutes are used to break time down into small increments.

167 what? days- 167 mouths- 5,010 years- 60,955