Study guides

Q: How many seconds are there in three in a half minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

210 seconds

3.5 minutes is 210 seconds.

30 Seconds

10.5 minutes = 630 seconds

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

150 seconds

Exactly 30 seconds

150 seconds.

90 seconds

There are 10,5 minutes or 10 minutes and 30 seconds in 10 and a half minutes.

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

180 seconds

390 seconds

210 seconds

30 seconds is half a minute (0.5 minutes), as there are 60 seconds in a full minute.

Each minute has 60 seconds. So three times sixty = 180. So three minutes and three seconds

Three(3) minutes are in 180 seconds. (180 divided by 60 is three)

2 + 2.5 = 4.5 minutes = 270 seconds

18,000 seconds.

510

330

1 and a half

30.

3.5 minutes = 60 + 60 + 60 + 30 = 210 seconds.

12,600 seconds.