answersLogoWhite

0


Best Answer

1 hour = 60 minutes

2 hours = 2 x 60 = 120 minutes

2 hours and 30 minutes = 120 + 30 = 150 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-01-14 22:58:31
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.73
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
352 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes are in 2 hours and 30 minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many minutes is in 2 how many minutes are in 2 hours and 30 minutes?

I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.


How many hours and minutes are there in 150 minutes?

2 hours and 30 minutes


How many hours are there in 150 minutes?

2 hours, 30 minutes.


How many hours and minutes is a hundred and fifty minutes?

It is 2 hours and 30 minutes.


How many hours is 150 minutes?

2.5 hours or 2 hours 30 minutes.


How many minuets in 2 hours and 30 minuets?

Note that 1 hour = 60 minutes. Then, 2 hours = 120 minutes. Add that by 30 to obtain 150 minutes, which is the same as 2 hours and 30 minutes.


What is 2.5 hours?

2 hours 30 minutes


How many hours and minutes are between 0815 to 1045?

2 hours 30 minutes.


How many minutes does 2 hours and 30 minutes equal?

150 minutes


How many hours is 500pm to 730pm?

2 hours and 30 minutes.


How many hours is it from 745 to 215?

7:45am to 2:15am is 18 hours and 30 minutes. 7:45am to 2:15pm is 6 hours and 30 minutes. 7:45pm to 2:15pm is 18 hours and 30 minutes. 7:45pm to 2:15am is 6 hours and 30 minutes.


How many hours is 845 to 215?

From 8:45am to 2:15pm is 5 hours and 30 minutes. From 8:45am to 2:15am is 17 hours and 30 minutes. From 8:45pm to 2:15am is 5 hours and 30 minutes. From 8:45pm to 2:15pm is 17 hours and 30 minutes.


How many minutes 2 hours and 30 minutes?

They add up to 150 minutes


How many minutes and hours are in 150 minutes?

2 hrs. 30 mins.


How many hours are there from 12.15 to 2.45?

From 12:15 am to 2:45 am is 2 hours and 30 minutes. From 12:15 am to 2:45 pm is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 am is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 pm is 2 hours and 30 minutes.


How many hours equals 30 minutes?

1/2


150 minutes equals how many hours?

There are 60 minutes in one hour, so 120 minutes is equal to 2 hours and 150 minutes is equal to 2 hours and 30 minutes (or 2 and 1/2 hours).


How many hours is New Jersey from Miami Florida?

2 hours and 30 minutes


How many hours has gone between 11.40 to 14.10?

2 hours and 30 minutes.


How many hours is 930 to 2?

9:30am to 2pm is 4 hours and 30 minutes. 9:30am to 2am is 16 hours and 30 minutes. 9:30pm to 2am is 4 hours and 30 minutes. 9:30pm to 2pm is 16 hours and 30 minutes.


What is the smallest fraction of 30 minutes as a fraction of 2 hours?

30 minutes is 1/4 of 2 hours


What is 2 hours and 30 minutes in minutes?

150 minutes.


How many hours is 7.00am to 15.30pm?

8 and 1/2 hours


How many hours are in 150 minutes?

An hour is equal to 60 minutes, so 150 minutes is equal to 2 and a half hours or 2 hours and 30 minutes.Two hours and thirty minutes, or two and a half hours, or 2.5 hours.


How many hours is London to Cambridge?

45 minutes by train about 2:30 hours by car