Q: How many minutes are in 3.50 hrs?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

300 minutes

4800 minutes

7.00 am - 2.00 am = 5 hrs. 8+45=53. 5 hrs 53 minutes 5 hrs= 300 minutes + 53 minutes = 353. 353 minutes is the answer.

2.5 hrs = 150 minutes 150 minutes = 9000 seconds

480

Related questions

5 hrs and 50 mins

1,440 minutes.

4800 minutes

300 minutes

350° equals 21,000 minutes.

7.00 am - 2.00 am = 5 hrs. 8+45=53. 5 hrs 53 minutes 5 hrs= 300 minutes + 53 minutes = 353. 353 minutes is the answer.

2.5 hrs = 150 minutes 150 minutes = 9000 seconds

97.5

480

37.2

There are: 10*60 = 600 minutes

17.6*60 = 1056 minutes!