30 minutes = half an hour, because 60 minutes are one hour.
60 minutes in one hour. 30 minutes in half an hour.
There are 30 minutes in half an hour and 15 minutes in a quarter of an hour
One and one half of an hour equal 90 minutes.
60 minutes equals an hour and half an hour is 30 minutes so 60 min+30 min =90 minutes.
There are 90 minutes in 1 hour and a half.
One and a half hour is 90 minutes.
one hour is sixty mins half an hour is 30 so: 2x60+30=150 minutes
One-hundred-and-fifty minutes is equivalent to two-and-a-half hours.
One hour is 60 minutes so 30 minutes is one-half of an hour.
There are 60 minutes to one hour, so 6x60=360. Half an hour is 30 minutes, so 360+30=390
There are no minutes in half a minute. - In one minute there are 60 seconds. - In half a minute there are 30 seconds. - In one hour there are 60 minutes. - In half an hour there are 30 minutes.
There are thirty minutes in one half hour.
150 minutes. One hour consists of 60 minutes. Two hours equals 120 minutes. Half of an hour would be 30 minutes. Which brings the total number of minutes in 2 and a half hours to 150.
15 minutes. One hour is 60 minutes, so half (1/2) an hour would be 30 minutes, and a quarter (1/4) hour 15 minutes.
There are 60 minutes in one hour. 0.5 hours is the same as half an hour, so half of sixty minutes is 30 minutes.
60 minutes. take one now, another in a half hour and another a half hour after that. a total of 60 minutes has transpired since you got the pills. it's supposed to be 90 minutes... why an hour?
1 and a half. There are one and a half minutes in one and a half minutes.
30 minutes. One hour is 60 minutes, so to find the half you divide 60/2.
One half of an hour.
because 90 minutes =one and half hour
390 minutes. One hour is the same as 60 minutes. 6 hours is 360 minutes. Half of an hour would be 30 minutes, which brings the total to 390 minutes.
One hour = 60 minutes. Quarter hour = 15 minutes.Quarter [hour] to the hour = 15 minutes to the hour. OR start with the hour, say 1:00 PM. in fifteen minutes it will be a quarter after the hour. At thirty minutes it will be half past the hour. In forty five minutes it will be a quarter ( fifteen minutes) TO the next hour or a quarter to 2:00 PM.