There are 60 minutes in one hour.
60 Minutes in one hour !
One hour is 60 minutes so one and a half hour is 60 + 30=90 minutes
There are 20 minutes in one third of an hour.
1 hour = 60 minutes.
One third of an hour is 20 minutes.
There are 15 minutes in a quarter hour.
There are 0.0065217391304348 9,200-minutes in one hour.
There are 60 minutes in one hour, therefore, one sixth of an hour is equal to 60 / 6 = 10 minutes.
30 minutes = half an hour, because 60 minutes are one hour.
60 minutes in one hour. 30 minutes in half an hour.
There are 60 minutes in one hour. Therefore, one eighth of an hour is equal to 60/8 = 7.5 minutes, or 7 minutes 30 seconds.
that is easy so if 60 seconds are in one hour and 60 minutes in a hour there is about 70 seconds in a hour and 10 minutes
There are 30 minutes in half an hour and 15 minutes in a quarter of an hour
There are 80 minutes in 1 hour and 20 minutes.
There are 60 minutes in a kilowatt hour. an hour is 60 minutes, a kilowatt is a rate of power usage.
An hour is 60 minutes, so 60 + 10 is 70 minutes total.
60 minutes are in an hour