4.16666666 tenths of an hour = 25 min
6/10 of an hour is 36 minutes.
54 minutes makes 9/10 of an hour.
1 single minute is 1/60th of an hour, there are 60 minutes in an hour so the answer is 1/60
There are 60 minutes in an hour, and one tenth of 60 is equal to 6. This means that there are 30 / 6 tenths of an hour in 30 minutes, or five tenths. Another way to think of this is to say that thirty minutes is half an hour. That means that it will be half of ten tenths of an hour. Half of ten is five, so again, you get five tenths. Yet another way to think of it is to look at it as 1/2 hours. To convert it to tenths, you need to multiply both the numerator and the denominator by five, giving you 5/10 - again, five tenths.
There are ten tenths in every whole item of any kind including one whole hour.In the case of tenths of an hour, each tenth of an hour is 6 minutes long.If you multiply each 6 minute long tenth of an hour times 10(number of tenths to equal one whole of anything) you get 60 minutes,or one hour.
well if you divide 60 by 10 you get 6 then 6x7 that makes 42 so the answer is 42 minutes is seven tenths of a hour
0.8 hours, or eight tenths of an hour, is equal to 8/10 x 60 = 48 minutes.
4/10*60(minutes) so 4*60=240/10=24 minutes
60 minutes in an hour, so 45 minutes in 3/4 hour.
Three quarters of an hour is forty-five minutes.
0.3 x 60 = 18 minutes
3/4 hour = 45 minutes
3/4 of an hour is 45 minutes.
3/4 of an hour is 45 minutes
A fourth of an hour is 60/4=15 minutes, so three quarters of an hour would be 15x3= 45 minutes.
One hour is 60 minutes, 3/4 hour is 45 minutes. So 60+45=105 minutes
105 minutes (1 hour + 45 minutes = 60 minutes + 45 minutes)
1 hour = 60 minutes 3/4 hour = 3/4 x 60 minutes = 45 minutes
There are 105 minutes in one and three quarters of an hour, 60 + 45.