Best Answer

23.75 hours is 23 hours and 45 minutes, so you would need another 15 minutes for 24 hours.

Q: How many minutes do i need to work if I have 23.75 hours but I need 24.00?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2400 minutes is 40 hours.

it is 2400 minutes

Each hour has 60 minutes so 40 hours = 2400 minutes. Then 2400 minutes + 35 minutes = 2435 minutes So 40 hours and 35 minutes = 2435 minutes

One hour is equal to 60 x 60 = 3600 seconds. Therefore, 2400 seconds is equal to 2400/3600 = 0.6 recurring (that is, 0.6666...) hours or 40 minutes.

the answer is = 2400/ 60 = 40 minutes

Related questions

2400 minutes is 40 hours.

it is 2400 minutes

40 hours is equivalent to 2400 minutes

Each hour has 60 minutes so 40 hours = 2400 minutes. Then 2400 minutes + 35 minutes = 2435 minutes So 40 hours and 35 minutes = 2435 minutes

It is 1 day and 16 hours.

60 minutes in an hour 40 hours so 40 * 60 = 2400

100 months equals 2400 days. 2400 days equals 57600 hours. 57600 hours equals 3456000 minutes. 3456000 minutes equals 207360000 seconds

One hour is equal to 60 x 60 = 3600 seconds. Therefore, 2400 seconds is equal to 2400/3600 = 0.6 recurring (that is, 0.6666...) hours or 40 minutes.

the answer is = 2400/ 60 = 40 minutes

2400 minutes.

There are 2400 hours in 100 days.

1 day = 24 hours 2400 days = 2400 x 24 = 57600 hours