There are: 60+15 = 75 minutes in one and a quarter hours.
One and one-quarter hours is equal to 75 minutes.
One quarter-hour is 15 minutes.
it is not an hour it is only a quarter of one
15 minutes (a quarter of an hour)In decimal .25 is one quarter. A quarter of an hour is 15 minutes. So in 3.25 hours, the .25 means 15 minutes.
15 minutes is one quarter (1/4 or .25) of one hour.
75/60 = 1.25 or one and a quarter hours
One hour and fifteen minutes or seventy-five minutes
There are 15 minutes in a quarter hour.
One and three-quarter hours exactly.
20 because a quarter hour is 15 min, and theres 4 in one hour, so picture it as five circles split into 4 sections, and theres 20 sections, or 20 quarter hours
There are 60 minutes in an hour There are 4 quarter minutes in a minute So there are 4 * 60 quarter minutes in an hour which is 240.
One hour = 60 minutes Quarter hour = 15 minutes 60 + 15 = 75 Minutes
7 quarter hours either means 7 hours 15 minutes = 435 mins (7 hours = 28 lots of 15 minutes) (15 minutes = 1 lot of 15 minutes) (Total = 29 lots of 15 minutes) (29 x 15 = 435) or 7 lots of 15 minutes = 105 minutes (7 x 15 = 105) Pretty sure its the first one though.
From right now, 8 hours 34 minutes = 514 minutes. Note: This answer will be wrong, and will self-destruct, in one minute. However, it will be correct again in 12 hours.
There are 30 minutes in half an hour and 15 minutes in a quarter of an hour
8 hours and one quarter of an hour. So that is 8 hours and 15 minutes.
I think you can multiply your quarter hours by .665 to get your semester hours
It is 105 minutes
One quarter of an hour is 15 minutes.
seven and one quarter hours
how many hours do you need of music arts and P.E. to complete one quarter