answersLogoWhite

0


Best Answer

If you mean as in an hour then .38 times 60 = 22.8 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-09-19 14:19:40
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide

More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-09-19 13:56:26

0.38 hours is 22.8 minutes. (0.38 × 60 = 22.8 minutes).

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many minutes is .38?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many seconds is in 38 minutes?

38 minutes is 2,280 seconds.


How many minutes are in 5 hours 38 minutes?

1 hour = 60 minutes so 5 hours and 38 minutes = 5*60 + 38 minutes = 338 minutes.


How many minutes ae there in 38 years?

38 years is about 19,986,480 minutes.


How many minutes in 38 hours?

2,280 minutes


How many minutes are there in 38 hours?

60 minutes to an hour, 38 x 60 =


How many minutes equals 38 years?

19,986,053.108 minutes.


How many minutes and hours are in 458 minutes?

458 minutes is 7 hours and 38 minutes.


How many hours and minutes in 158 minutes?

158 minutes is 2 hours and 38 minutes.


How many minutes is in 1 hour 38 minutes and 5 seconds?

98.0833... minutes.


How many minutes is 38 thousndths of an hour?

.038 * 60 = 2.28 minutes


How many minutes are in five eights of an hour?

37.5 minutes


How many hours is 98 minutes?

1.63 hours, or 1 hour, 38 minutes.


What time is 38 minutes plus 38 minutes equal?

1 hour 16 minutes.


How many hours and minutes is 722 pm to 7 pm?

23 hours and 38 minutes.


How many minutes and seconds are in 518 seconds?

There are: 518/60 = 8 minutes and 38 seconds


How many minutes and seconds is 98 seconds?

You can subtract. 98 - 60 = 38, so 1:38


How many minutes does it take to travel from Newport to Cardiff?

he shortest time is 26 minutes by car, and 38 minutes by public transportation.


How many hours and minutes in 443minutes?

There are 7 hours and 38 minutes in 443 minutes. To figure this out you can calculate 443 divided by 60.


How many seconds in 4 hours 38 minutes?

16,680 seconds.


How many min's in 1 hour 38 min's?

98 minutes


How many hours is 730am-408pm?

It is 8 hours and 38 minutes.


38 miles equal how many minutes traveling 45 miles per hour?

50.66 minutes To get this answer, divide 38 miles by 45 miles and multiply by 60 minutes. 38/45=0.8444 .8444 x 60 = 50.66 minutes


What does 38 plus 38 minutes equal?

76


What is the metric answer for 38 minutes to a day?

I'm not aware of a "metric answer" type, but 38 minutes is 0.02638888889 days.


How many minutes from 11.22 am to 1.45pm?

143 minutes. From 11:22am to midday to 38 minutes From midday to 1pm is 60 minutes From 1pm to 1:45pm is 45 minutes Total: 38 + 60 + 45 = 143.