Best Answer

1 minute = 60 seconds.

900 seconds = (900 / 60) = 15 minutes.

Q: How many minutes is 900 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 × 60 = 900 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute, and 60 minutes to an hour.

15 minutes (60 seconds/1 minute) = 900 seconds ---------------------

0 hours, 15 minutes, 0 seconds.

It's 15 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

Related questions

900 seconds divided by 60 seconds in one minute equals 15 minutes.

15 × 60 = 900 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute, and 60 minutes to an hour.

15 minutes (60 seconds/1 minute) = 900 seconds ---------------------

they are 900 seconds in 1 minute.

0 hours, 15 minutes, 0 seconds.

3 hours = 10800 seconds there the answer is 10815 seconds.

It's 15 minutes.

15

No.

There are 900 seconds in 15 minutes. (15 minutes is a quarter of an hour) You find this out by multiplying 60 (seconds in a minutes) by 15 (minutes).....HOPE THIS HELPED! :)

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

54,000 seconds equals 900 minutes or 15 hours.