Best Answer

1 day = 24 hours so 2.5 days = 2.5*24 = 60 hours

1 hour = 60 minutes so 60 hours = 60*60 = 3600 minutes.

Q: How many minutes is in 2 and a half days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

6 and 1/2 days = 156 hours (60 minutes/1 hour) = 9360 minutes --------------------

2 days = 2880 minutes

2 or 4.5 min.

150 minutes

Two and a half days is 60 hours.

Related questions

2160

6 and 1/2 days = 156 hours (60 minutes/1 hour) = 9360 minutes --------------------

There are: 1.5*24*60 = 2160 minutes in 1 and a 1/2 days

In one and a half day, there are 2,160 minutes in a day because there are 60 minutes in a hour, and there are 24 hours in a day and half of 24 hours (half a day) is 12, so 24+12=36, and 36(hours in 1 1/2 days ) times 60 minutes (total minutes per hour) equals 2,160 minutes in one and a half days. Step 1: 24x1/2=12 Step 2: 24+12=36 Step 3: 36x60=2,160 Your answer: There are 2,160 minutes in one and a half days.

2 days = 2880 minutes

2 days = 2,880 minutes.

166 minutes is 2 hours and 46 minutes. There are 24 hours is one day. Therefore 166 minutes isn't even half a day.

150 minutes.

1,314,871.915 minutes.

There are no minutes in half a minute. - In one minute there are 60 seconds. - In half a minute there are 30 seconds. - In one hour there are 60 minutes. - In half an hour there are 30 minutes.

There are 2880 minutes in two full days.

150 minutes