Study guides

Q: How many minutes is two thirds of an hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

Two-thirds of an hour is 40 minutes because 60 minutes/3=20min*2=40min.

One hour is 60 minutes, 60 minutes divided by three is 20 minutes, and 20 minutes multiplied by two is 40 minutes. Two thirds of an hour is 40 minutes.

1 hour (60 minutes) + 2/3 hour (40 minutes) = 100 minutes

40 minutes. 24 miles is two thirds of 36. Two thirds of an hour is 40 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 40 minutes is equal to 2/3 hours, or two thirds of an hour.

40 minutes. Draw a picture of 8 o'clock.

Two thirds of an hour.

An hour = 60 minutes. 20+20+20= 60. SO>>>> 2/3 of an hour = 40 minutes. Understand?

4/3 of an hour or 80 minutes

since 60 minutes = one hour, that is 2/3 x 60 = 40 minutes

1hour 2minutes 40seconds is.

40 minutes beacuse if you divide 60 by 3 you get 20 and then times 20 by 2equals 40so the answer is40 minutes is 2 thirds of a hour

40 minutes 2,400 seconds

40

Two-thirds of that distance per hour

1 hour = 60 minutes. 339 divided by 60 = 5 hours 39 minutes or roughly 5 and just under two thirds of an hour.

To convert minutes to seconds, multiply by 60.

23mph divided by 3miles is about 7 and two thirds minutes.

24.62 minutes = 0.41 hour 24.62 minutes is about 41% of an hour, so about two fifths of an hour.

There are 60 minutes in an hour.Divide that number by 5 and you get 12 minutes each fifth.Multiply one fifth of an hour (12 minutes) by 2 and you get 24 minutes, which is two fifths of an hour.

120 minutes.

2/3 How to find this? Multiply 40 minutes by (1 hour / 60 minutes), which has a value of 1. 40 minutes * (1 hour / 60 minutes) = 40/60 hours = 2/3 hours

There are 60 minutes in an hour; two hours would be 60+60 minutes, that is 120 minutes.

One hour and thirty-two minutes.

2/3 of an hour = 40 minutes and 2/3 as a decimal is 0.667 it is a repeating decimal of 0.66666----- but we round to 0.67 or 0.667