Q: How many minuts are in a hour and 17 minuts?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60 minutes per hour x 2 hours = 180 minutes+ 15 minutes= 195 minutes

It is: 45/60 = 3/4 of an hour

Each minute is 1/60 hour, therefore, 25 minutes is 25/60 hour. 25/60 hour simplifies to 5/12 hour.

There are: 8*60 = 480 minutes

17 hours

Related questions

66 minuets because 60 minuets in an hour plus 6 minuets is 66 minuets

It takes 60 minuts for one whole hour to pass.

60 minutes per hour x 2 hours = 180 minutes+ 15 minutes= 195 minutes

15

It is: 45/60 = 3/4 of an hour

185 minuts

hHow many minuts long was the you have a dream speach?

One hour and thirty minuts

one hour and ten minuts

30 minutes have past if it's half past the hours. As a side effect 30 minutes is left till the hour ends if it's half past the hour.

60/40 = 1.5 hours = 90 minutes

Each minute is 1/60 hour, therefore, 25 minutes is 25/60 hour. 25/60 hour simplifies to 5/12 hour.