Q: How many months have 5 Saturdays per year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

They all have four Saturdays. However, usually only four months per year have five Saturdays while usually eight months per year have only four Saturdays.

9 years x 12 months per year = 108 months

120 months. Simple math problem:what's 12x10? 12 months per year, ten years per decade.

1.25 decades = 12.5 years12.5 years x 12 months per year = 150 months

There are 12 months in a year. So 55000 per year is the same as 55000 per 12 months. That is 55000/12 per month 4583.33 per month.

Related questions

They all have four Saturdays. However, usually only four months per year have five Saturdays while usually eight months per year have only four Saturdays.

There are 12 months per year, so divide by 12. 70 months / 12 months per year = 5.8 years

9 years x 12 months per year = 108 months

3

where?

There are 52 weeks in a year, 1 Saturday per week. 52 X 20 =1040

120 months. Simple math problem:what's 12x10? 12 months per year, ten years per decade.

12 months per year x 1.5 = 18 months

She spends 6 months per year in the Underworld.

12 months per year, 75 months would be 6 years 3 months

a salary is per year, there are 12 months in a year..so divide your salary by how many months there are.

18months/12 months per year = = 1 and 1/2 years