Study guides

☆☆

Q: How many nickels are in 500?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

$0.05 = 1 nickel $1.00 = 20 nickels $5.00 = 100 nickels $25.00 = 500 nickels or 500/20 = 25

500 nickels x (1 dollar/20 nickels) = 25 dollars

If by 500 you mean 500 cents then : 50 dimes or 100 nickels or 20 quarters. If you mean 500 dollars then: 5,000 dimes or 10,000 nickels or 2,000 quarters.

500.

10000 nickels would be worth: $500

A $5 bill is worth 500 pennies, or 100 nickels.

US nickels weigh 5.00 gm, so it would take 100 of them to weigh 500 gm.

A nickel is 5 cents.There are 100 cents in a dollar.So the number of nickels in a dollar is (100/5) = 20You have 500 dollars, each worth 20 nickels, so the total number of nickels is the product.500/0.05 = 10,000

20 nickels = 1 dollar so 500 million nickels = 500 million / 20 = 25 million dollars.

A nickel is 5 cents so 20 of them make $1 (5*20 = 100). Then $500 is 500*20 = 10,000 nickels.

500 million nickels, at 20 nickels per dollar, is $25 million, or $25,000,000.

100 nickels

100. Each nickel is 5 grams

$5.00 = 500 pennies/ 100 nickels/ 50 dimes/ 20 quarters

You need to start with the following information:Coins are weighed in grams. A US nickel weighs 5.0 gm; a current Canadian nickel is 3.95 gm.That means 500 gm of:American nickels is 500 / 5.0 = 100 coins; the value is US$5.00Canadian nickels is 500 / 3.95 = 127 coins (rounded to the nearest whole number); the value is CDN$6.35

1 US nickel weighs 5 grams, so 100 nickels = 500 grams 1 Canadian nickel weighs 3.95 grams so 100 of them weigh 395 grams

$30.00

multiply by 20 .. 25 dollars x 20 = 500 nickels

Ten thousand million nickels is 10,000,000,000 nickels (10 billion) with a value of $500,000,000.00 or 500 million dollars.

There are 40 nickels in a roll of nickels.

5000/20 = $250.00

700 nickels

200

340 nickels

390 nickels.