Study guides

Q: How many nickels are in seventy five cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

Fifteen

7 dimes and 1 nicle

1500 of them.

One quarter (worth twenty five cents) is equal to five nickels (worth five cents per nickel) since 5 x 5 = 25.

A US or Canadian nickel is worth 5 cents. A five dollar bill is worth 500 cents. Thus a five dollar bill is equivalent to 100 nickels.

20 nickels equal $1.00

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A nickel is 5 cents and a quarter is 25 cents so there are five times as many nickels as quarters in any amount. That means 20 quarters is the same as 20*5 = 100 nickels.

7 nickels are in 35 cents.

Five. A nickel is worth 5 cents so 25 / 5 = 5.

Both the US and Canadian nickels have the value of five (5) cents.

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

$50,000It is 5,000,000 or five million cents. Now we know that five million U.S. cents = 50 000 U.S. dollars. The answer could be given in any units, nickels, dimes etc, but dollars is the easiest unit to get a good intuitive idea how much that many nickels is really worth.

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

Five cents in a nickel. Divide 435 cents by 5. 435/5=87

One dollar is 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then 1000 dollars is 1000 * 20 = 20,000 nickels.

Five different ways.

18 nickels.

Well, it'll never equal exactly 2.36, since it has to be in quantities of five. However, there are 47 nickels in 2.36 (which will equal 2.35)

None. It takes 20 nickels (each is five cents) to make one dollar (US)

185 nickels.

4 quarters 1 nickel 3 quarters 6 nickels 2 quartes 11 nickels 1 quarter 16 nickels 21 nickels So five ways

Each dollar is worth 100 cents; each nickel is worth five cents; each dime is worth 10 cents. You can put together any combination of nickels and dimes you like to make up one dollar.