Q: How many nickels are needed to make 2.75?

Write your answer...

Submit

Related questions

55

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A nickel is 5 cents, so 55 nickels = 55*5 = 275 cents, or $2.75

275

55x5=275

275 gram

If it is water, it is 275 grams.

275 miles is 442.57km

275 centimeters is 108.27 inches.

275 meters is 902.231 feet.

275 millimeters = 27.5 centimeters.

275/36 = 7.63889 yards

There are 0.00275 kilometers in 275 centimeters.

275 miles = 442.5696 miles

275 grams is 9.7003 ounces.

275 meters is 27,500 centimeters.

2.75 x 100 = 275 cm

a store make a profit of 25 on each graphing calculator it sell.how many calculator must the store sell to make profit of at least $275

about 250 to 275 is my guess.

275 g = 9.7 oz

275 pounds = 124.74 kilograms.

275 yards = 251.5 metres

6 Factors. Factors for 275 are: 1, 5, 11, 25, 55, 275

1 foot = 12 inches. So, 275 inches = 275 / 12 = 22.916 feet.

25 goes into 275 eleven times. 275/25 = 11

Study guides