Study guides

Q: How many nickels do you need to make 200 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

You will need 40 nickels to make $2

40 of them.

20 nickels make $1 (0.20 x 5 = 1.00) so $100 would be 100 x 20 = 2000 nickels.

There may not be any, depending on what combination of coins and bills you use to make up the two dollars. But if you want to make it completely out of nothing else but nickels, then you'll need 40 of them.

how many nickels would it take to stack nickels 100 inches tall

If you mean "how many nickles do you need to make one dollar", the answer is 20.

A nickle is a coin worth 5 cents. You would need 40 nickles to make 2 dollars.

A nickel is 5 cents, and $2 is 200 cents. Thus you need 200/5 = 40 coins.

You have answered your own question. There are 200 nickels in 200. 200 means how many there are. If you would like to convert nickels to some other currency, you need to say that in the question, such as "How many nickels are there in 200 dollars?"

You will need at least one nickel. With one nickel you would need 12 dimes to make $1.25. If you have more nickels, then subtract one dime for every two additional nickels you have, so if you have 5 nickels you will need 10 dimes.

$100 can be made up without any nickels at all. If there were some peculiar reason that you wanted to pay someone $100 all in the form of nickels, then you would need to give him 2,000 of them in order to settle the debt.

A nickel is worth 5 cents. If by "20" you mean 20 cents, you need 20 / 5 = 4 nickels. If you mean 20 dollars, a dollar is 100 cents so $20 = 2000 cents, and you'd need 2000 / 5 = 400 nickels.

100The number of nickels in five dollars is 100.SHOWED WORKThe number of nickels in a dollar is 20.But we need to find how many nickels are in five dollars.So we have to multiply. 20 times 5 equals 100.That is how I got this answer.By Tasnim Anika

10000

Since each dime is equivalent to two nickels, you need 80 nickels.

There's no single answer; it depends on how many of each coin you have. For example you could have any of the following:400 quarters1000 dimes2000 nickels500 dimes and 1000 nickels200 quarters, 400 dimes, and 200 nickelsand so on....

US nickels weigh 5 grams so you'd need 200 of them to weigh a kilo.

Nickels are 1.95 mm thick, although that could vary depending on wear. 1.95mm is about 0.076-0.077 inches. So, it would be about 1298-1316 nickels.

Nickels are 1.95 mm thick, although that could vary depending on wear. 1.95mm is about 0.076-0.077 inches. So, it would be about 1298-1316 nickels.

15

10. 20 nickels make a dollar, and 20/2=10. Plus, a dollar is 100 cents, and half of that is 50, and 5x10=50. Hope I helped!

25

100,000

Five

To make 60c, you can have no more than 2 quarters, because if you had 3 quarters that would make 75c, which is too much. So, you could make 60c with no quarters and some nickels, 1 quarter and some nickels, or 2 quarters and some nickels. If you have no quarters, you would need 12 nickels (12 x 5 = 60) if you had 1 quarter, you would need 7 nickels (7 x 5 = 35, 35 + 25 = 60) If you had 2 quarters, you would need 2 nickels (2 x 5 = 10, 25 x 2 = 50, 10 + 50 = 60) So, if you have to make 60c using quarters AND nickels, there are two different ways to do it: 1 quarter + 7 nickels 2 quarters + 2 nickels