Best Answer

There are 2000 nickels in $100: A nickel is 5¢ so there are 20 nickels in $1. Then $100 = 20*100 = 2000 coins.

Q: How many nickels in a hundred dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Four hundred nickels are equal to twenty dollars.

720

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

A nickel is worth 5 cents so there are 20 (100/5) nickels in one dollar. Thus 100 dollars would be 100*20 = 2000 nickels.

Anywhere from two nickels and 199 dimes to 398 nickels and one dime with a few hundred combinations in between.

Related questions

Four hundred nickels are equal to twenty dollars.

There are 600 nickels, and since a nickel is worth 5 cents, you have 600 * 5 cents = 3000 cents. To convert this to dollars, divide by 100 (since there are 100 cents in a dollar), which gives you $30.

10,000

720

2000 because: there is 20 nickels in a dollar 100 one dollars in a 100 dollars so... 20 x 100 = 2000

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

A nickel is worth 5 cents so there are 20 (100/5) nickels in one dollar. Thus 100 dollars would be 100*20 = 2000 nickels.

A hundred thousand. $5000/$0.05 = 100,000 coins.

Anywhere from two nickels and 199 dimes to 398 nickels and one dime with a few hundred combinations in between.

A nickel is 5 cents. A dollar is 100 cents so it's the same as 100 / 5 = 20 nickels. Finally, one hundred dollars is equal to 100 * 20 = 2000 nickels.

it is really 2000 nickels i am pretty smart for a fourth grader but that is it have a nice day and don't cheat on your homework

There are 40 nickels in 2 dollars.