Study guides

☆☆

Q: How many nickels in seventy five cents?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

15 nickels 75 / 5 = 15 nickels

7 dimes and 1 nicle

1500 of them.

One quarter (worth twenty five cents) is equal to five nickels (worth five cents per nickel) since 5 x 5 = 25.

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A US or Canadian nickel is worth 5 cents. A five dollar bill is worth 500 cents. Thus a five dollar bill is equivalent to 100 nickels.

7 nickels are in 35 cents.

Both the US and Canadian nickels have the value of five (5) cents.

20 nickels equal $1.00

Five cents in a nickel. Divide 435 cents by 5. 435/5=87

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

Five. A nickel is worth 5 cents so 25 / 5 = 5.

A nickel is 5 cents and a quarter is 25 cents so there are five times as many nickels as quarters in any amount. That means 20 quarters is the same as 20*5 = 100 nickels.

18 nickels.

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

4 quarters 1 nickel 3 quarters 6 nickels 2 quartes 11 nickels 1 quarter 16 nickels 21 nickels So five ways

5 of them.

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

185 nickels.

Forty-five 1 nickel = 5 cents = 0.05 dollars 5 nickels = 25 cents = 0.25 dollars 20 nickels = 1 dollar Answer: 20 + 20 + 5 = 45 or 2.25/0.05 = 45

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

Five different ways.

18

2

11 of them.