Study guides

Q: How money is 2 thousand pounds of dimes?

Write your answer...

Submit

Related questions

3 thousand pounds for 2 adults but 5 thousand pounds for a family of 4 and 2 thousand pounds for 2 children 2 thousand for a teenager and 1 thousand pounds for 1 child !!!!!!! a lot of money realy only rich people can afford to go on it but they are unlucky they did!!!

roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all? roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all? roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all?

74

$2.80

82 cents...................

How much tax will have to be paid on buying a plot of £46000 in Brazil, when the money is transferred from England

2 pounds=1 kilogram

I am going to assume you are talking about money.. 2 dimes = .20 $.20 of 1.00 = 20%

It is: 25% of 2000 = 500 pounds

2 thousand pounds

One ton is equal to 2000 pounds. This means 250 million tons*2 thousand pounds/1 ton=500 million thousand pounds. Million thousand is not an appropriate place identifier, but is the same as a billion. So the answer is 500 billion pounds.

40 THOUSAND lbs. It takes 2 Thousand LBS. to make a ton.

50% =1/2 7000/2=3500 pounds

77 cents

2 thousand five hudred pounds face value.try to pay 2 thousand

£2,010.00

A 2 series Volvo.

between 2 and 3 thousand pounds..

Yes, all US dimes dated 1964 and before are 90% silver and worth about $2-3 in silver content. Similarly, there are a few "key date" dimes that are worth a lot more, for example the 1916-D Mercury dime is worth a few hundred to a few thousand dollars.

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

1/2 of 2 dimes.

Six coins that are either pennies or dimes may have several possible arrangements.0 dimes and 6 pennies = $0.061 dimes and 5 pennies = $0.152 dimes and 4 pennies = $0.243 dimes and 3 pennies = $0.334 dimes and 2 pennies = $0.425 dimes and 1 pennies = $0.516 dimes and 0 pennies = $0.60

1 dime = 10 cents 2 dimes x 10 cents = 20 cents 2 dimes is 20 cents :)

Assuming you are talking about current US money, the answer is 1 quarter, 2 dimes, 1 nickel, and 2 pennies.

6 pennies 8 nickles 2 dimes