Loading...

10000 pennies are in 100 dollars.

1 dollar = 100 pennies1 thousand dollars = 100 thousand pennies1 million dollars = 100 million pennies1 billion dollars = 100 billion pennies1 trillion dollars = 100 trillion pennies

100 pennies = 1 dollarso64897 pennies = 64897/100 dollars = 648.97 dollars

20,000 2000 (dollars) x 100 (pennies per dollar)

If 100 Pennies = $1 Dollar then $1 million ($1,000,000) dollars = 100,000,000 Pennies

1 dollar = 100 pennies so 30 dollars = 100*30 = 3000 pennies. Simple!

There are 100 pennies in one dollar, so two dollars is two times 100, or 200 pennies.

There are 100 hundred trillion pennies in a trillion dollars.

1500000 pennies = 1500000/100 = 15000 dollars

10,000 pennies

There are 100 pennies in every dollar so 600 dollars would be 600x100, or 60,000 pennies.

1 dollar = 100 pennies 100,000,000 pennies x (1 dollar/100 pennies) = 1,000,000 dollars

700 pennies are in seven dollars, 100 pennies for every dollar.

100 million = 100 000 000 pennies in one million dollars.

It is 10,000 pennies

There are 100 pennies in a dollar. 100 x 5,000 = 500,000 There are 50,000 pennies in 5,000 dollars.

100 pennies make a dollar so there are 50,000 pennies in 500 dollars

100 pennies in a dollar. 50 dollars. So, 100 x 50= 5000 pennies in fifty dollars

One multiplication will produce your answer: number of pennies in a dollar = 100 X number of dollars = 100 -------------------------------------------------- so number of pennies = 100 X 100 = 10,000 (ten thousand pennies) Basicaly, 10,000 pennies

100 trillion.

1 dollar = 100 pennies 196 dollars = 196 x 100 = 19600 pennies

There are 100 pennies in 1 dollar, so 5,000 pennies makes 50 dollars.

3,000 pennies equal $300 This answer is incorrect - there are 30,000 pennies in $300 dollars. ($1 = 100 pennies | $10 = 3,000 pennies | $100 = 30,000 pennies)

100 pennies = $1.00 100 pennies X 1,000,000 = 100,000,000 pennies.

Since there are 100 pennies in a dollar, the total would be 100 billion pennies.