answersLogoWhite

0


Best Answer

5 * 25 = 125 cents

125 cents/25 cents

= 5 quarters

=========

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-04-20 00:02:27
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many quarters does lee have if he has 25 nickels?
Write your answer...
Submit
Related questions

7.25 in quarters and nickels there are 5 more quarters than nickels how many quarters and nickels are there?

25 quarters, 20 nickels.


How many nickels does 5 quarters equal?

5 quarters * 5 nickels/quarter = 5 * 5 nickels = 25 nickels


How many nickels are in 5 quarters?

There are 25 nickels in 5 quarters. 5 quarters is $1.25. Try dividing 125 by 5, and see what you get.


How many nickels are equal in value to 20 quarters?

A nickel is 5 cents and a quarter is 25 cents so there are five times as many nickels as quarters in any amount. That means 20 quarters is the same as 20*5 = 100 nickels.


How many combinations of 0.95 are possible with quarters dimes and nickels?

There are 25 of them.


What is ratio to nickels to quarters in a dollar?

A dollar is 100 cents, a quarter is 25 cents, and a nickel is 5 cents. Thus a dollar is composed of 4 (100/25) quarters, or 20 (100/5) nickels. Therefore there are 5 times as many nickels in a dollar as there are quarters. Another way to look at it is to say that there are 5 nickels in a quarter, so there are 5 times as many nickels as quarters in any amount.


A collection of nickels and quarters is worth 1 25 There are 13 coins in all How many of each coin are there?

Ten (10) nickels and Three (3) quarters.


How many quarters are equal to eighteen dimes and nine nickels?

9 Quarters are equal to eighteen dimes and nine nickels. Eighteen dimes equal to $1.80. Nine nickels equal to 25 cents. So $1.80 + 25 cents = $2.25 You need exactly 9 quarters.


2 dollars and 10 nickels equals how many quarters?

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.


How many ways can you make 40 cents with dimes nickels and quarters?

More than 25.


How many quarters makes 25 nickels?

A nickel is 5 cents so 25 nickels is 25*5 = 125 cents. A quarter is 25 cents so 125 cents = 125/25 = 5 coins.


How much is 2 quarters and 2 nickels?

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents


How many nickels in 1.25?

25


How much is three quarters and two nickels?

25 +25 +25 +5+5 =85 cents


How many nickels are in $1.50?

25 nickels


How many different ways can you make 60 cents with quatrers and nickels?

To make 60c, you can have no more than 2 quarters, because if you had 3 quarters that would make 75c, which is too much. So, you could make 60c with no quarters and some nickels, 1 quarter and some nickels, or 2 quarters and some nickels. If you have no quarters, you would need 12 nickels (12 x 5 = 60) if you had 1 quarter, you would need 7 nickels (7 x 5 = 35, 35 + 25 = 60) If you had 2 quarters, you would need 2 nickels (2 x 5 = 10, 25 x 2 = 50, 10 + 50 = 60) So, if you have to make 60c using quarters AND nickels, there are two different ways to do it: 1 quarter + 7 nickels 2 quarters + 2 nickels


How many nickels make 11 quarters?

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents


How many quarters and nickels are in 5.20 if there are only 36 coins?

Q + N = 36;.25Q + .05N = 5.20;.25(36-N) +.05N = 5.20;9- .20N = 5.20;3.8 = .20N;N = 19 and Q = 17


Can quarters and nickels make 90 cents?

You can make 90 cents with three quarters and three nickels. (3 x 25) + (3 x 5) = 90 cents.


How do you make 25 cents using pennies nickels dimes and quarters?

13


What is the value of five quarters in nickels?

The value of 5 quarters is 125 cents. Whether that is in dimes or whatever else, the value is always 125 cents. If, for some unknown and perverse reason, you want to use 5 quarters to buy nickels, then you'll get 5 nickels for each quarter, 25 nickels for all 5 quarters.


How do you compare in nickels 9 dimes to 6 quarters?

A US nickel is 5 cents, so convert the dimes and quarters to multiples of 5: One dime is 10 cents or 2 nickels, so 9 dimes would be equivalent to 18 nickels. A quarter is 25 cents or 5 nickels, so 6 quarters is 30 nickels.


How many nickels would you have if you have 32.40 of only quarters and nickels and you have 78 more quarters?

Call the number of nickels n and the number of quarters q. From the problem statement, q = n + 78 and 25q + 5n = 3240. Substituting the first equation into the second yields 25(n + 78) + 5n = 3240, or 30n = 3240 - 1950 or n = 1290/30 = 43 nickels.


How many quarters are in 2 dollars and10 nickels?

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.


A piggy bank has quarters and nickels in it There are eight more nickels than quarters if the total value of the coins is 6.10 how many of each coin are there?

Let X equal the number of quarters X * 25 is the value of the quarters ((X+8) * 5) is the value of the nickels25X + 5X + 40 = 610 so 30X + 40 = 610 .subtract 40 from both sides , divide both sides by 30X = 19There are 19 quarters and 27 nickels in the piggy bank

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide