Q: How many quarters equal 10 dollars?

Write your answer...

Forty quarters equal ten dollars.

10 quarters is equal to $2.5. This is because there is 4 quarters in every dollar. Hence why it is called quarter. So 10 quarters divide by 4 equals $2.5.

40 quarters

25

40. 4 in each dollar. Also the correct use of the sentence in "How many quarters are in 10 dollars?"

10 quarters = 250 cents (25 x 10) 7 dimes = 70 cents (7 x 10) 250 + 70 = 320 10 quarters and 7 dimes equal 320 cents. In other words, $3.20 or 3 dollars and twenty cents.

There are 40.

Yes, 40 quarters equals 10 dollars because 40 quarters=1000 pennies which=10 dollars.

1 quarter = 1/4 dollar = 25 cents = 0.25 dollars 4 quarters = 1 dollar 40 quarters = 10 dollars

One dime is equal to 1/10 of a dollar. Ten dimes are equal to one dollar. Four quarters are also equal to one dollar.

40 quarters (4 quarters in one dollar) so 4x10=40

50 nickels equal 240 it takes 10 quarters to equal 240

4 quarters in 1 Dollar, so 40 in $10

the answer would be about 10 dollars in Canada

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

10 dollars

One quarter is 25 cents, and one dollar is 100 cents. Thus, we can calculate that one dollar equivalents four quarters. So, 10 dollars = 4 x 10 = 40 quarters.

None, because there is no such thing as a quater.However, 40 quarters make 10 dollars.

10 quarters and 7 dimes =

10 Pesos is equal to one dollar, therefore 100 pesos is equal to 10 dollars.

10 dollars in a roll of quarters. which means there are 40 quarters

10 dollars

1 dollar = 4 quarters x = 10 quarters / 4 x = $2.5

There are 10 dimes in a dollar, so 10 dollars times 10 dimes would equal 100 dimes.

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.