0-20 Although you don't necessarily need any quarters to make 5 dollars, 20 quarters is equal to 5 dollars. 5*4=20
It takes four quarters to make one dollar. Add four together four times to make four dollars.The answer turns out to be that it takes 16 quarters to make four dollars.
I need to aswer too
two thousand, if you're referring to 2000 quarters. eight thousand, if you're referring to 2000 dollars. eighty, if you're referring to 2000 pennies.
You could do it with 53 quarters and 8 dimes. Many other combinations are possible.
s lot of it
There are 400 quarters in 400. If you would like to convert quarters to some other unit of measure you need to say what you want to convert into, like dollars or dimes or pounds.
You will need 40 nickels to make $2
Do you still need the answer? There is a way to work it
8.75 / 0.25 = 35. Therefore, 8.75 is equal to 35/4, or thirty-five quarters.
40 of them.
$1000000 ÷ 100000 = $10 → You need ten dollars of 100000 to make 1 million dollars.
Because there are 4 quarters in $1, you can conclude that there are 20 quarters in $5. You would need 21 quarters to get $5.25.
100c or 500c
200 of course !
It is 10,000 pennies
If you want only quarters, divide 6 / 0.25. [24 quarters, 0 dimes] If you want only dimes, divide 6 / 0.1. [60 dimes, 0 quarters] If you want some combination of quarters and dimes, you can experiment a bit. For this specific problem, you'll need an even number of quarters to get the exact amount - so you can use zero quarters, 2 quarters, 4 quarters, etc.
A foot is 12*25.4 mm and a quarter is 1.75 mm thick so you will need 12*25.4/1.75 quarters = 174.2 of them.
Lets answer this using our understanding of currency. We know for a fact that 4 quarters is equaled to 1 dollar. So if it takes 4 quarters to make 1 dollar we can multiple 600,000 by 4 to discover that amount of quarters we would need. $600,000 * 4 = 2,400,000 quarters to equal $600,000
You need 7 quarters, which works out at 1.75 in total.