answersLogoWhite

0


Best Answer

1 hour = 60 x 60 = 3600 sec

5 hours = 5 x 3600 = 18000 sec

30 min = 1800 sec

Therefore 5 hours and 30 minutes = 18000 + 1800 = 19800 sec

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-02-03 04:35:35
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many sec are in 5 hours and 30 min?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many sec are in 30 min?

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec


How many sec in 30 min?

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.


How do you add 14 minutes to 3min 30sec?

14 min + 3 min 30 sec _______________ 17 min 30 sec


How many seconds in 30 minutes?

30 min * 60 sec (in 1 minute). = 1800 sec.


How many min in 390 sec?

6 minutes and 30 seconds.


How many hours does it take to get to new York to Louisville Kentucky?

12 hours 30 min. to 13 hours 30 min.


How many sec in 0.5 min?

There are 30 seconds in 1/2 a minute


What fraction of 180hr is 30m?

30 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/360


How many seconds in one years?

About 30 million. 356 days x 24 hours in a day x 60 min in an hour x 60 sec in a min = 31,536,000 seconds in a year


What is 3 hr 35 min 45 sec plus 1 hr 45 min 30 sec?

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.


How many total hours if she works 4 hr 30 min in the morning and 2 hr 30 min in the afternoon?

7 hours


How many hours from India to US?

9 hours and 30 min.


How long does a gymnastics floor routine last?

It depends on the level: Prep Op Silver- 30 sec. - 1 min. Prep Op Gold and Platinum- 1 min. & 10 sec. Level 7 and up- 1 min. & 30 sec.


How many pages can you read in 3 hours if you can read 30 pages in 45 minutes?

120 pages. She reads 1 page in 1.5 min or 90 sec.


What is the word record for the longest kiss?

30:59 hours Rich Langley and Louisa Almedovar 31 min 18 sec


How many hours between 7 30 AM and 12 00 AM?

4.5/4 hours 30 min


What percent of 5 hours is 30 minutes?

It is 100*(30 min/5 hours) = 100*(30 min/300 min) = 100*30/300 = 10%


How many hours is 10 am to 5 pm with 30 min lunch?

10 am to 5 pm with 30 min lunch is six and a half working hours.


How many minutes are in 9 and half hours?

1 hr = 60 min½ hr = 30 min(9 x 60) + 30 = 540 + 30 = 570 min


How many hours does it take to fly from Houston to Australia?

17 hours 30 min


How many hours are 830 a-430 with a 30 min lunch?

7.5 hours.


How many hours in 510 min?

510 minutes is 8 hours and 30 minutes.


How many minutes are there in 4 hours and 30 min?

40 * 60 + 30 = 270


How long is a typical cheerleading routine?

2 min, 30 sec


How many minutes are in 3 hours 30 mins?

210 min.