Top Answer

that is easy so if 60 seconds are in one hour and 60 minutes in a hour there is about 70 seconds in a hour and 10 minutes

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

Still have questions?

There are 60 minutes in one hour.

60 minutes in an hour

60 Minutes in one hour !

If the question is, How many minutes is one tenth of an hour ? Then,1 hour = 60 minutes1/10 hour = 60/10 = 6 minutes.

60 minutes in one hour. 30 minutes in half an hour.

There are 20 minutes in one third of an hour.

1 hour = 60 minutes.

One hour is 60 minutes so one and a half hour is 60 + 30=90 minutes

The second one was longer, as 60 minutes is an hour. So 100 minutes is 1 hour and 40 minutes, and 1 hour and 55 minutes is 115 minutes.

Well the answer is one hour fourty six minutes and something second So the one is 60 minutes as it is an hour so sixty plus fourty six minutes is 106 minutes and add the seconds on so the answer is 106 minutes and 53 seconds

There are 0.0065217391304348 9,200-minutes in one hour.

One third of an hour is 20 minutes.

There are 15 minutes in a quarter hour.

Each hour has 60 minutes.

30 minutes = half an hour, because 60 minutes are one hour.

There are 80 minutes in 1 hour and 20 minutes.

There are 60 minutes in one hour, therefore, one sixth of an hour is equal to 60 / 6 = 10 minutes.

There are 30 minutes in half an hour and 15 minutes in a quarter of an hour

There are 60 minutes in one hour. Therefore, one eighth of an hour is equal to 60/8 = 7.5 minutes, or 7 minutes 30 seconds.

100 minutes

90 minutes.

36000 thenths of a second in one hour.

1 hour = 60 minutes 1/12 hour = 60/12 minutes = 5 minutes.

One hour = 60 minutes Quarter hour = 15 minutes 60 + 15 = 75 Minutes

It is based on the second. Out of the second forms minutes, then hours. 60 seconds in one minute, 60 minutes in one hour.