answersLogoWhite

0


Best Answer

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins

102 mins x 60 seconds = 6120 seconds

6120 seconds

User Avatar

Anto Jolly [1701BB-S...

Lvl 6
โˆ™ 2021-08-10 17:00:28
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
1
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
User Avatar

Sofia Langosh

Lvl 1
โˆ™ 2021-08-11 19:07:17
great answer, ty
Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide

More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-06-25 20:19:27

8520 seconds

User Avatar
User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-08-31 15:14:54
sup yo all sea this comet , if ya doe than chek te dat e of te top anser
User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-10-05 19:34:31
This is incorrect.

User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-10-05 19:33:30

The answer is 6120 seconds.

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins

102 mins x 60 seconds = 6120 seconds

User Avatar

User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-05-14 09:04:46

8520

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many seconds are equal to 1 hour and 42 minutes?
Write your answer...
Submit
Related questions

0.01 hour is equal to how many minutes?

1 hour = 60 minutes 0.01 hour = 0.60 minutes, or 36 seconds


How many hours minutes and seconds are in 29236 seconds?

29236 seconds is equal to 29236/60 = 487 minutes 16 seconds. There are 60 minutes in one hour. Therefore, 487 minutes 16 seconds is equal to 8 hours 7 minutes 16 seconds.


How many hours does 6000 seconds equal?

an hour and forty minutes.


How many seconds equal an hour?

3600 seconds equal an hour


How many hours are there in 150 seconds?

150 seconds is equal to 2 1/2 minutes, which is equal to 1/24 hour.


How many minutes are there in one eighth of an hour?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, one eighth of an hour is equal to 60/8 = 7.5 minutes, or 7 minutes 30 seconds.


How many seconds does 5 hours equal?

60 seconds in a minute * 60 minutes in an hour * 5 hours = 18,000 seconds


How many seconds are there in 1 hour 4 minutes 6 seconds?

There are 60 seconds in one minute. There are 60 minutes in one hour. Therefore, 1 hour 4 minutes 6 seconds is equal to (1 x 60 x 60) + (4 x 60) + 6 = 3846 seconds.


How many minutes equal 300 seconds?

300 seconds is equal to 5 minutes.


5 minutes equal to how many seconds?

5 minutes equal 300 seconds.


1 hour equal how many seconds?

1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds 1 hour = 60 x 60 seconds = 3600 seconds


How many minutes are these in an hour?

you mean, "How many minutes are THERE in an hour?" in that case, the answer is 60 minutes. and 60 seconds per minute. total 3600 seconds per hour.


How many days are in 4000 seconds?

60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour, so 3600 seconds in an hour. 4000 seconds is about an hour and 7 minutes.


How many minutes is 0.6 equal to?

0.6 of a minute= 36 seconds 0.6 of an hour= 36 minutes


How many seconds are in 1 hour 15 minutes?

1 hour 15 minutes is 4,500 seconds.


How many seconds in 1 hour and 53.3 minutes?

1 hour 53.3 minutes is 6,798 seconds.


How many seconds and miutes are in a hour?

60 minutes in an hour and 3,600 seconds


How many minutes and seconds in 1 hour?

6o minutes and 120 seconds


How many seconds in one hour and 30 minutes?

1 hour = 3600 seconds 30 minutes = 1800 seconds 1 hour + 30 minutes = 5400 seconds


How many minutes equal half a hour?

30 minutes equal half an hour.


How many second are in one hour and ten minutes?

that is easy so if 60 seconds are in one hour and 60 minutes in a hour there is about 70 seconds in a hour and 10 minutes


How many seconds in 1 hour and 10 minutes?

1 hr and 10 minutes is also equal to 70 minutes x 60 seconds per minute and that'll give you:4200 seconds


How many minutes and seconds are there in 135 seconds?

135 seconds is equal to 2 minutes 15 seconds.


How many minutes and seconds are there in 520 seconds?

520 seconds is equal to 8 minutes 40 seconds.


How many seconds are there in a quarter of an hour?

There are 900 seconds in 15 minutes. (15 minutes is a quarter of an hour) You find this out by multiplying 60 (seconds in a minutes) by 15 (minutes).....HOPE THIS HELPED! :)