Study guides

Q: How many seconds are in 3 min and 25 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

180 seconds.

7

180 seconds

10 Min's - 5 Min's = 5 Min's - 50 Sec's = 4 Min's 10 Sec's - 15 Sec's = 3 Min's 55 Sec's 3 Minutes and 55 Seconds. ------------------- Interesting math, but the correct answer is still 4 minutes, 25 seconds. Why did you subtract the 15 seconds instead of adding it??

3.5 min 3 min 30 seconds

There are 11,400 seconds in 3 hours and 10 minutes. To solve, convert to minutes and then convert to seconds: 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds ⇒ 3 hr 10 min = 3 x 60 min + 10 min = 190 min = 190 x 60 sec = 11400 seconds

3 min and 40 sec

0.75

7

36 seconds is 36/60 minutes = 3/5 minute = 0.60 minutes5 min 30 sec = 5.6 mins, or 5 and 3/5 minutes

Sixty. One full minute = 60 seconds.

3 hours, 49 mins, 25 seconds

Three minutes means 180 seconds. Each second has 1000 milli seconds. Hence, three minutes have 180000 milli seconds.

They are equal. Because in 1 min there's 60 seconds times 3 is 180 seconds.

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)

3/7 x 60 = 25 min and just under 43 seconds.

500 seconds is 8 1/3 minutes.

3 minutes and 51 seconds.

Its 1 min = 60 sec + 12sec = 72/24 = 3 so answer is 3 SEC

7 hrs

1 minute is 60 seconds, so 4 min = 4x60 = 240 sec, and 3/4 minute = 45 sec. Add together to get 285 seconds

Since there are 60 seconds in one minute, and 180 divided by 60 is 3, 3 minutes

39 seconds

3 * 60 = 180 1/4 60 = 15 ========= 3.25 min = 195 seconds.