Q: How many seconds are in a hour and a half?

Write your answer...

There are 5,400 seconds in an hour and a half.

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

1,800 seconds.

1,800 seconds in 1/2 hour.

1800 seconds. There are 30 minutes in half an hour and 60 seconds in each minute. 30 * 60 = 1800

1800

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

12 600 seconds

9,000 seconds.

1800

23400 seconds. There is 3600 seconds in 1 hour and 1800 seconds in half hour. You multiply 3600 by 6 hours; then you add 1800 and you'll get 23400.

There are no minutes in half a minute. - In one minute there are 60 seconds. - In half a minute there are 30 seconds. - In one hour there are 60 minutes. - In half an hour there are 30 minutes.

Half an hour - since there are 3,600 in an hour.

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

The duration of The Half Hour is 1380.0 seconds.

5400 seconds. ************************ 60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour so 1 and a half hours is 1.5x60x60= 5400 BUT I read question as 1 hour (60x60=3600seconds) plus half minute (0.5x60 = 30 seconds) so total is 3660 seconds

4.5hours*60minutes/hour*60seconds/minute = 1620 seconds

The duration of Hancock's Half Hour is 1800.0 seconds.

Not sure if you want seconds in 3 and 1/2 hours or in three 1/2 hours. If it is the first case then 1 hour is 3600 seconds, hence 3 hours is 10800 seconds. Add to this the number of seconds in half hour which is 1800 to get a total of 12600 seconds If it is the second case then 1/2 hour is 1800 seconds, hence 3 half hours is 5400 seconds.

He walked for 12,600 seconds @3,600 seconds per hour.

43200 seconds / 60 seconds in a minute / 60 minutes in an hour = 12 otherwise known as half a day

The duration of The Ronnie Johns Half Hour is 1380.0 seconds.

It is approx 0.9865 hours.

There are 3,600 seconds in an hour.

There are 3600 seconds in an hour.