Top Answer

1 hour = 3,600 seconds

3 minuets = 180 seconds

10 seconds = 10 seconds

Total: 3,600 + 180 + 10 = 3,790 seconds

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

14590 seconds.

66 minuets because 60 minuets in an hour plus 6 minuets is 66 minuets

== == As one day on Mars is 24 hours 37 minuets, an hour would be approx 1 hour 1 minuet and 28 seconds.

There are 60 minutes in an hour. Thus to convert from hours to minutes you need to multiply by 60. In this case we have one hour so that becomes 60, add the 3 given in the question and we have 63 minutes. The next step is to multiply this by 60 to convert into seconds. 63 x 60 = 3780. Add this on to the five seconds given in the question and we have a final answer of 3,785.

Depends on clock or watch, and 120,000 * * * * * It would have to be a very strange clock or watch! One hour = 3,600 seconds = 3,600,000,000 mega seconds.

5.65 miles per hour for one mile.

60 minuets

60

5 o'clock PM will be 1 hour and 25 minuets after 3:35pm

60 minutes are in an hour

That is 15 minuets

Sixty

60/4=15 15*3=45 45 minuets

Lets work it out:There are 60 minuets in an hour and 60 seconds in a minuet , so there are (60*60 = 3600 ) seconds in an hour.Thus at 24 mph in one hour (3600 seconds) you would go 24 miles.This means that in 1 second you would travel 24/3600 = 0.0066666666666667 milesThus in 87 seconds you would travel (0.0066666666666667 * 87) = 0.58 miles

There are 45 minutes in three quarters of an hour.

The answer is 2 hours.

60

1 hour and 7 minuets

1 hour and 40 mins (: xx

about an hour and 40 minuets

3/4

15 minutes is 25% or one quarter of one hour

An hour has 3600 seconds. 10 seconds is 1/360 of an hour.

1 hour and 30 minuets.

One hour and 48 minuets