Q: How many seconds are in half a day?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 129, 600 seconds in a day and a half (36 hours).

two and a half seconds

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

2 and a half hours is 90 seconds.

There are 5,400 seconds in an hour and a half.

Related questions

There are 129, 600 seconds in a day and a half (36 hours).

2880 half-minutes per day.

43200 seconds / 60 seconds in a minute / 60 minutes in an hour = 12 otherwise known as half a day

two and a half seconds

There are 5400 seconds in an hour and a half.

30 seconds in half a minute (there are 60 seconds in a minute)

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, two and a half days is equal to 2.5 x 86400 = 216000 seconds.

One week = 1,209,600 half-seconds.

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

There are 19800 seconds in 5 and a half hours.

30 seconds

2 and a half hours is 90 seconds.