Q: How many seconds equals 21 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

261 seconds if i did my math correctly :)

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 321 seconds is equal to 321/60 = 5 remainder 21 or 5 minutes 21 seconds.

30 divided by 22 is 1.363636. Since there are 60 minutes in an hour, and 60 seconds in a minute, there are 3600 seconds in an hour. 1.363636 times 3600 is 4909 (rounded to the nearest second). 4909 seconds equals 1 hour and 1309 seconds (4909 minus 3600). 1309 seconds equals 21 minutes and 49 seconds (1309 minus 1260, which is 21 times 60). Therefore, 4909 seconds equals 1 hour, 21 minutes, and 49 seconds. Therefore, it takes 1 hour, 21 minutes, and 49 seconds to travel 30 miles at 22 miles per hour.

258 secnds - 21 seconds = 237 seconds 237 seconds = 3 minutes 57 seconds

34281 seconds = 9 hours 31 minutes and 21 seconds.

Related questions

6 hours equals 360 minutes so multiply that by 6 for each minute and you get 21,000 then 21 times 60 and you get 1,260 so ad them together and you get 22,260 seconds!

1,260 seconds

1300 seconds is equivalent to 21 minutes and 40 seconds.

To fly from Buffalo it takes around 6 hours. In minutes, that equals up to 360 minutes. In seconds, it equals up to 21 600 seconds.

21

10 minutes + 11 minutes = 21 minutes 58 seconds + 21 seconds = 79 seconds 79 seconds = 1 minute and 19 seconds 21 minutes + 1 minute and 19 seconds = 22 minutes and 19 seconds

261 seconds if i did my math correctly :)

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 321 seconds is equal to 321/60 = 5 remainder 21 or 5 minutes 21 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 321 seconds is equal to 321/60 = 5 remainder 21 or 5 minutes 21 seconds.

30 divided by 22 is 1.363636. Since there are 60 minutes in an hour, and 60 seconds in a minute, there are 3600 seconds in an hour. 1.363636 times 3600 is 4909 (rounded to the nearest second). 4909 seconds equals 1 hour and 1309 seconds (4909 minus 3600). 1309 seconds equals 21 minutes and 49 seconds (1309 minus 1260, which is 21 times 60). Therefore, 4909 seconds equals 1 hour, 21 minutes, and 49 seconds. Therefore, it takes 1 hour, 21 minutes, and 49 seconds to travel 30 miles at 22 miles per hour.

2.08333333333333333333333 Minutes or 21/12 Minutes

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds