Q: How many seconds in 4 hours 38 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

0.64 hours = (0.64 times 60) minutes = 38.4 minutes But 0.4 minutes = (0.4 times 60) seconds = 24 seconds So 0.64 hours = 38 minutes and 24 seconds.

There are: 518/60 = 8 minutes and 38 seconds

2280 seconds38 minutes * 60 seconds/1 minute = 2280 seconds

1 hour = 60 minutes so 5 hours and 38 minutes = 5*60 + 38 minutes = 338 minutes.

98.0833... minutes.

Related questions

38 minutes is 2,280 seconds.

136,800 seconds per 38 hours.

0.64 hours = (0.64 times 60) minutes = 38.4 minutes But 0.4 minutes = (0.4 times 60) seconds = 24 seconds So 0.64 hours = 38 minutes and 24 seconds.

It is 5 hours and 38 minutes. It is also 20280 seconds.

There are: 518/60 = 8 minutes and 38 seconds

2 hours, 38 minutes, 10.91 seconds

2280 seconds38 minutes * 60 seconds/1 minute = 2280 seconds

You can subtract. 98 - 60 = 38, so 1:38

1 hour = 60 minutes so 5 hours and 38 minutes = 5*60 + 38 minutes = 338 minutes.

7 hours, 38 minutes, 46.15 seconds

5.6412 hours or 5 hours, 38 minutes, 28 seconds

2,280 minutes