Q: How many seconds is there in 60 minutes?

Write your answer...

1 minute = 60 seconds→ 60 minutes = 60 x 60 seconds = 3,600 seconds

60 + 60 + 60 + 50 = 230 3 minutes 50 seconds

There are 60 seconds in one minute.To work this out multiply 60 (seconds) by 60 (minutes) 60 x 60 = 3,600Therefore there are 3,600 seconds in 60 minutes.

There are 240 seconds in 4 minutes. A minute is 60 seconds and 4 x 60 = 240.

3600 seconds There are 60 seconds in a minute, and 60 minutes in an hour. That's 60 x 60 or 602 or 3600 seconds.

There are 210 seconds in 3.5 minutes, since there are 60 seconds in a minutes and 60 x 3.5 = 210

A minute has 60 seconds; so to convert from minutes to seconds, you multiply by 60.

3.5 minutes = 60 + 60 + 60 + 30 = 210 seconds.

(60 minutes/hour) x (60 seconds/minute) =(60 x 60) (minutes - seconds / hour - minutes)= 3,600 seconds per hour

1 minute = 60 seconds → 76 minutes = 76 × 60 seconds = 4560 seconds

there are 3600 seconds in 60 mintutes

60 seconds in a minute, therefore... 1780 / 60 = 29 minutes, 40 seconds (29.66667 minutes)

60 seconds = 1 minute so 2520 seconds = 2520/60 minutes = 42 minutes.

1 minutes = 60 seconds ⇒ 7 minutes = 7 x 60 seconds = 420 seconds

60 seconds in one minute 60 minutes in one hour so there are no minutes in 20 seconds

There are 60 seconds in a minute so divide seconds by 60 to get minutes: 480/60 = 8 minutes

240 ÷ 60 = 4 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute.

1 minute = 60 seconds.900 seconds = (900 / 60) = 15 minutes.

1 minute = 60 seconds so 1000 minutes = 60 000 seconds.

1 minute = 60 seconds. To convert from seconds to minutes, please divide by 60.

1 minute = 60 seconds so 3 minutes = 3*60 = 180 seconds. Simple!

There are 60 seconds in a minute. 60 seconds multiplied by 5 Minutes equals 300 seconds

300 seconds * 1 minutes/60 seconds = 5 minutes

15 × 60 = 900 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute, and 60 minutes to an hour.

60 seconds = 1 minute so the answer is 570/60 minutes.