Study guides

Q: How many seconds is there in a half a minute?

Write your answer...

Submit

Related questions

30 seconds in half a minute (there are 60 seconds in a minute)

30 seconds are one half minute. 60 seconds are one minute.

90 seconds

30 seconds is half a minute (0.5 minutes), as there are 60 seconds in a full minute.

108,030 seconds.

There are no minutes in half a minute. - In one minute there are 60 seconds. - In half a minute there are 30 seconds. - In one hour there are 60 minutes. - In half an hour there are 30 minutes.

30 seconds in 1/2 minute.

1 minute, 40 seconds. Just over a minute and a half.

There are 60 seconds in a minute, so a half minute would be 30 seconds. If you have a length of time in half minutes, multiply that by 30 to get seconds. For example, 20 half minutes = 20 x 30 seconds = 600 seconds

1800 seconds. There are 30 minutes in half an hour and 60 seconds in each minute. 30 * 60 = 1800

51 seconds

Three and a half turns of the minute hand = 3.5*60 = 210 seconds.

1 min is 60 seconds. So 2 min is 120 seconds. half a minute is 30 seconds. so 30 + 120 = 150.

4.5hours*60minutes/hour*60seconds/minute = 1620 seconds

0.4 minutes, or 2/5 minutes. 24 seconds doesn't make any minutes. It's 6 seconds less than half a minute. A minute is 60 seconds.

One minute has 60 seconds. Do the math.

43200 seconds / 60 seconds in a minute / 60 minutes in an hour = 12 otherwise known as half a day

It works like this:10 meters / 3.09 seconds * 30 seconds / half minute = 97.09 meters / half-minute

There are sixty(60)seconds in one(1) minat half minat mean thirty seconds(30).

60 seconds are in a minute!

There are 60 seconds in a minute.

There are 60 seconds in a minute

There are 103 seconds in 1 minute, 43 seconds since there are 60 seconds in a minute

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 10.5 minutes is equal to 10.5 x 60 = 630 seconds.

5400 seconds. ************************ 60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour so 1 and a half hours is 1.5x60x60= 5400 BUT I read question as 1 hour (60x60=3600seconds) plus half minute (0.5x60 = 30 seconds) so total is 3660 seconds