Best Answer

- 18 hours, 37 minutes, 42 seconds =
- 67,062 seconds
- 1,117.7 minutes
- 18.6283 hours

Q: How many seconds minutes and hours are in 18 hours 37 minutes 42 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

5 * 60 (minutes) * 60 (seconds) = 18 000 seconds

18 days = 432 hours = 25,920 minutes = 1,555,200 seconds

198 seconds is 3.3 minutes (3 minutes 18 seconds).

2 minutes and 18 seconds or 2.3 minutes.

300 minutes, 18000 seconds

Related questions

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

498 minutes equates to 8 hours, 18 minutes, 0 seconds.

5 * 60 (minutes) * 60 (seconds) = 18 000 seconds

under 18: 7 hours 59 minutes & 59 seconds.

8 hours, 18 minutes, 48 seconds

12 hours, 18 minutes, 24 seconds

18 days = 432 hours = 25,920 minutes = 1,555,200 seconds

9 minutes 18 seconds.

7.3 hours = 26,280 seconds 0.3 hours transforms 60/100*30 equals 18 minutes. 7 hours equals 7*60 = 420 minutes 420+18=438 minutes 60 seconds in a minute. 438*60 = 26,280 seconds. Regards.

18 minutes, 20 seconds.

198 seconds is 3.3 minutes (3 minutes 18 seconds).

2 minutes and 18 seconds or 2.3 minutes.