answersLogoWhite

0


Best Answer

3

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-07-13 20:38:42
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.74
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1030 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many significant figures are in the number of seconds A computer calculation took 7380 seconds How many hours did the calculation take?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many significant figures in 60 seconds?

One.


How many significant figures are in 60 seconds?

One.


How many significant figures are their if a bike travels 35.896 meters in 6.25 seconds?

They have three significant digits


How many seconds are in 1 billion years?

3.15576x1016 seconds (cannot get more significant figures on my calculator)


How many significant figures are in the number of seconds in this problem?

The answer kind of depends on what "this problem" is!


If A computer calculation took 7380 seconds. How many hours did the calculation take?

It took 7380/3600 = 2.05 hours


What is the calculation of seconds in a 30 day month?

2,592,000 seconds.


How many days are there in 599 seconds?

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, rounded to three significant figures, 599 seconds is equal to 599/86400 = 0.00693 days.


What are the benefits and advantages of computer?

A computer can be used to performed large calculations and run different kinds of simulations. A computer can also be used for entertainment and to create artwork. While a human could use days on a calculation, a computer can do it in a matter of seconds.


What frequency sensex calculation is carried out?

15 seconds


A computer calculation took 7380 seconds How many hours did the calculation take?

60 seconds = 1 minute60 minutes = 1 hour→ 7380 second = 7380 ÷ 60 minutes = 123 minutes = 123 ÷ 60 hours = 2 1/20 hours = 2.05 hours


A man walks 55m in 28 seconds what is his speed?

Speed = distance / time = 55 / 28 = 1.96 m/s (correct to 3 significant figures)

People also asked