Loading...

4000/16 = 250

4000/40 = 100

8 times

500 times

20 times exactly !

50 times

It goes 16 times.

1333 times, with a remainder of 1.

13 times with a remainder of 100

444.44444444.

1000/0.25 = 4000

2 times with remainder 6.

30 times

2 goes into 30 15 times15 times.

One kilometre is 1000 metres. So 4 km is 4000 metres. This means that 4000 metres go into 4 km once.

30 times.

30

30 an go into 2.09 0.0696666 repeating times.

450/15 = 30, so 30 times.

4000

Exactly 10 times

0 times, with a remainder of 30.

66.67 or 66 and 1/3 times.

It goes -30 times.

Five Times6 goes into 30 five times