Study guides

Q: How much would you pay if the total is 61 plus 9 percent tax?

Write your answer...

Submit

Related questions

What would the total meal cost 3.00 plus 4.25 plus 17.90 plus 1.50 plus 3.75 with 15 percent tip?

179 plus 7 percent tax would be 179 x 1.07 = 191.53

The new total would be 253.00

3.99 plus 8 percent tax = 4.31

The total tax is $4.60 and the total price with tax is $44.59

The total tax is $0.66 and the total price with tax is $11.65

The total tax is $93.59 and the total price with tax is $813.49

The total tax is $0.41 and the total price with tax is $7.31

The total tax is $6.60 and the total price with tax is $66.59

The total tax is $1.44 and the total price with tax is $25.44

The total tax is $1,348.04 and the total price with tax is $15,921.49

The total tax is $17.92 and the total price with tax is $316.52

The total tax is $89.48 and the total price with tax is $1,056.82

The total tax is $0.98 and the total price with tax is $14.97

The total price with tax is $20.76

The total discount is $-0.51 and the total price after the discount is $7.99.

The total tax is $7.20 and the total price with tax is $97.20

78%

$1.0593

20% of 330 is 66... so your new total would be 396

$3.99 + 9% = $4.3491

7% of 50.00 = 0.07 x 50.00 = 3.50, so the total is 50.00 + 3.50 = 53.50

The total is 34.96

The total price is 100.70

The total tax is $75.00 and the total price with tax is $1,575.00