Q: How many times does 80 minutes go into 24 hours?

Write your answer...

48x30 mins is 24 hours.

24 hours and 7 minutes

No - the minute hand rotates 24 times in 24 hours !

5760 minutes = 60 minutes in an hour times 24 hours in a day times 4 days.

There are 144 minutes in 2 hours and 24 minutes.

24 times 60 which is 1440

(60 × 9) − 24 = 516 minutes

A little over 20 times. 24 hours = 1,440 minutes. 1,440 divided by 70 = ~20.6

525,600 minutes are in one year. Multipliy 365 days times 60 minutes times 24 hours

2 hours 24 minutes !

24 hours 55 minutes

24 hours = 1,440 minutes = 86,400 seconds

0.64 hours = (0.64 times 60) minutes = 38.4 minutes But 0.4 minutes = (0.4 times 60) seconds = 24 seconds So 0.64 hours = 38 minutes and 24 seconds.

12 hours 24 minutes

0.4 hours is 24 minutes.

There are 24 minutes in 0.4 hours.

1 hour = 60 minutes so 24 hours = 24*60 = 1440 minutes. So simple!

24 hours is 1,440 minutes.

100, 800 60 minutes in an hour, times 24 hours, times 7 days in a week, times 10

there are 24 hours in one day. there are 60 minutes in a whole hour. so 60 minutes times 24 hours would equal 1440 minutes.

1440 minutes in 24 hours or 86400 seconds in 24 hours

5 hours 24 minutes is 19,440 seconds.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 24 hours is equal to 24 x 60 = 1440 minutes.

Passes every minute, 60 minutes in an hour, 24 hours in a day so, 60x24 = 1440 It passes the twelve 1440 times in 24 hours.

24 hours in a day so 1095 times 24= 26280 and there are 60 minutes in a hour so 26280 times 60=1576800 There are 1,576,800 minutes in 1095 days