Top Answer

3 ways.

10 cents+10 cents+10 cents=30 cents

20 cents+10 cents=30 cents

5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents=30 cents

Hope that helped you

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

There are 5 ways to make 30 cents using quarters, nickels, and dimes.

There are 4 ways.

5

i think there are 18 different ways

Five different ways.

.30, $.30, 30¢, etc.

19

6x5c4x5c, 1x10c2x5c, 2x10c2x5c, 1x20c1x10c, 1x20c3x10c

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

The answer will depend on 30 what!

30% of 9.00 = 9.00*30/100 = 2.7 As to how many cents that is depends on the units used for 9.00.

25 cents plus 5 cents = 30 cents. One of these coins is not a nickel.

In US currency, a quarter (25 cents) and a nickel (5 cents.)

There are 8 ways to make 35 cents using nickels and dies and pennies. here are the ways: 3 dimes and a nickel, 7 nickels, 35 pennies, 10 pennies 3 nickels 1 dime, 25 pennies 1 dime or 25 pennies and two nickels an done more way is 30 pennies and 1 nickel.

A quarter and a 5-cent nickel (or half-dime) would make 30 cents.

5 ways 6 dimes 1 dime, 4 nickels 2 dimes, 2 nickels 6 nickels 1 quarter, 1 nickel

30 cents

30 cents/2 dollars = 30 cents/200 cents = 3/20 = 100*3/20% = 15%

2 quaters (50 cents), 3 dimes (30 cents), 4 pennies (4 cents) which is 9 coins

30

30 cents

A quarter and a nickel.

The correct statement of the puzzle is "What 2 coins make 30 cents if one of them is not a nickel?"The answer of course is a quarter and a nickel - the quarter is the one that's not a nickel!

This looks difficult at first, but think of it this way: add up all of your coins (5 x .05) + (3 x .10) + (2 x .25) is 1.05, so you are 30 cents over the 75 cents. So figure out ways that you can make 30 cents with the available coins, take those away from 1.05 and you have 75 cents.Remember these are the coins that you are taking away from $1.05Start with 1 quarter, the only thing you can do is add a nickel to that to make 30 cents.Use 1 dime, then you need 20 more cents, so use 4 nickels.Use 2 dimes, then you need 10 more cents, so use 2 nickels.Use 3 dimes and you have 30 cents.So now we can figure the coin combinations to use:1 quarter, 3 dimes, 4 nickels2 quarters, 2 dimes, 1 nickel2 quarters, 1 dime, 3 nickels2 quarters, 0 dimes, 5 nickels

There are 100 cents in one dollar. 330 cents is 3 dollars, with a remainder of 30 cents. Call it 3.3 dollars.