Q: How many ways can you make 80 cents?

Write your answer...

80

One dime equals ten cents.Therefore, there are 8 dimes in 80 cents.

A nickel is 5 cents. 80 * 5 = 400 cents, or $4.00

5 dimes,6 nickles.8 dimes

80 cents

At least one.

35 cents + 80 cents = 115 cents = $1.15

80 cents. because 1 times 4/5 times 100 is 80.

16

80

$4. A nickel is 5 cents, so $1 is 100 cents / 5 cents = 20 coins. Finally, 80/20 = 4.

You have to convert everything to cents:A dollar is 100 cents so 8/10 of a dollar is 80 cents (0.8 * 100)A nickel is 5 centsThen 80 cents divided by 5 cents = 16 coins

4/5 is actually 80/100 when it is re-written. 100 is the dollar and the 80 is cents. c/d.

A nickel is 5 cents so 80 of them are worth 80*5 = 400 cents, or $4.

Each nickel is worth 5 cents. There are 100 cents in each dollar, so 4 dollars would be 400 cents. 400 divided by 5 = 80 nickels.

800 / 80 = 100

Divide 8 dollars into 10. That's 80 cents. What's 80 cents times 8? The answer is 6.40$

Half-Dollar + dime + four nickels

Quarter, half-dollar, and nickel

Ok, so each nickel is 5 cents, and there are 100 cents in a dollar, and 100 divided by 5 is 20, so there are 20 nickels in a dollar and 80 divided by 20 is 4 so 80 nickels are 4 dollars, or 400 cents. Hope this helps!

smaller- there is no decimal on the 80 but it's either 80 dollars or cents so still bigger than 20 cents

eighty per cent assuming 1 means 1 dollar $1 = 100 cents 80/100 = 80%

90

80, because there are 400 cents in 4 Dollars, and 400 divided by 5 = 80.

5580